nieuws

Bob Hutten en Sligro willen bijzonder wereldrecord

Catering

De grootste mosselpan ter wereld. Dat wereldrecord willen Bob Hutten en Sligro vestigen. De cateraar en de groothandel hebben de handen ineen geslagen om tot een opmerkelijk record te komen. Wederom, want eerder gebeurde dat ook al.

Bob Hutten en Sligro willen bijzonder wereldrecord

Volgens Hutten heeft de giga mosselpan een diameter van 3,5 meter en is 2,5 meter hoog. De pan die naar verluidt een ton weegt is speciaal voor het zogeheten Slokdarmfestival in Veghel ontwikkeld. Zondag 6 juli wil de cateraar met Sligro de wereldrecordpoging neerzetten.

‘Het is de eerste grote mosselpan ter wereld, dus het is per definitie al een record. Eigenlijk willen we elke keer iets neerzetten om de aandacht te trekken”, vertelt Wilco Jansen van Sligro in het Brabants Dagblad.

De twee partijen hebben al eerder opvallende (wereld)records geplaatst. In 2004 de grootste ijstaart en twee jaar geleden was er de meterslange multiculturele stoofschotel.

Reageer op dit artikel