nieuws

Bos & Bos catert TT-hall Assen

Catering

Bos & Bos Catering uit Groningen krijgt per één januari 2011 de horeca-exploitatie van de TT Hall in Assen. Dit is de derde Drentse locatie waar Bos & Bos catert.

Bos & Bos catert TT-hall Assen

De TT Hall heeft een oppervlakte van 17.300 vierkante meter. Bos & Bos gaat alle horeca en catering verzorgen tijdens beurzen en evenementen. Daarnaast kan de locatie ingezet worden voor bedrijfsfeesten of productpresentaties.

‘In Noord Nederland zijn er bijna geen locaties met deze oppervlakte, buiten Martiniplaza Groningen. De hal is gemakkelijk te verkleinen en de logistiek is super’, aldus Renske Bos.

De huidige horeca exploitant Teuben Catering, gaat zich de komende jaren richten op publiekscatering. De exploitatie van de TT-hall zelf blijft in handen van beursorganisator Expo Management.

Bos & Bos catering richt zich vooral op partycatering op de zakelijke markt. De TT-Hall is voor de Groningse onderneming naast het stadion van FC Emmen en het Drents Museum is de tweede locatie in Drente. Vanaf 1 oktober 2011 zal ook de exploitatie van Café Krul in het Drents Museum te Assen, alsmede de aangrenzende grote kerk aan de portefeuille worden toegevoegd.

Reageer op dit artikel