Onlangs verzorgde Cuisine on tour een tweedaags event voor het Innovatieplatform. Plaats van handeling was het bedrijf Priva in de Lier. Hier kwamen de leden van het platform, bestaande uit verschillende sleutelspelers in de Nederlandse kenniseconomie, bijeen om te spreken over duurzame energie.
De Sfeermeesters van Van der Maarel verzorgden het meubilair en bloemdecoratie en Cuisine on tour/SGS werd als cateraar van dit evenement geselecteerd vanwege, naar eigen zeggen, 'haar passend culinaire concept'. 100 procent biologisch was een voorwaarde.
Deze vraag sloot perfect aan op het streven van Cuisine on tour om voor het einde van dit jaar volledig als MVO dienstverlener te kunnen opereren. 'Onze vorderingen in dat proces zijn vergevorderd', aldus eigenaar Dimitri Chalos. Onder meer minister-president Jan Peter Balkenende en minister Ronald Plasterk genoten tijdens het innovatieve event van walking dinner en lunch.
'Hip Grieks restaurant Lemonia gaat in catering'
'Cateraar trekt met event op tegen crisis'
'Nieuw operationeel manager Cuisine on tour/SGS'
'Deal Cuisine on tour/SGS met Maitre Personnel'