nieuws

‘Deelnemers Sterrengids moedig

Catering

Zorginstellingen die zich hebben ingeschreven voor Gastvrijheidszorg met Sterren steken hun nek uit. Dat zegt Theo Pieper, vice-president van medeorganisator het Koksgilde. De uitslag volgt donderdag 11 januari.

‘Deelnemers Sterrengids moedig

Pieper, ook hoofd voeding van verpleeghuis Het Wiedenbroek in Haaksbergen, kondigt in het vakblad Groot Consument aan dat er één tot vier sterren worden uitgedeeld aan de instellingen. ‘Zo kunnen verschillen beter worden aangegeven.’ Zo’n 70 zorg- en verpleeghuizen hebben zich (à 1900 euro) laten beoordelen door onafhankelijk instituut Perspekt. ‘Ze hebben hun nek uitgestoken, zich niet laten leiden door angst. En ze hopen natuurlijk op een kwaliteitslabel in de vorm van een of meer sterren’.

Uitreiking Food is Care Award
Gastvrijheidszorg met Sterren is de opvolger van de Voedingsdiensten top 100. Op basis van de beoordeling van de 70 instellingen wordt een Sterrengids gemaakt. De nummer 1 daarvan ontvangt de Food is Care-award. Een en ander wordt bekend gemaakt tijdens het congres Gastvrijheidszorg met Sterren op donderdag 11 januari, de laatste dag van de Horecava.

Reageer op dit artikel