nieuws

Fresh Tapas wint Jaarprijs Voedingscentrum

Catering

Fresh Tapas van The Greenery is uitgeroepen tot winnaar van de Jaarprijs Voedingscentrum 2007. Fesh Tapas zijn fruitmixen, snackgroenten en frisse salades, en liggen onder meer in bedrijfskantines en bij tankstations.

Fresh Tapas wint Jaarprijs Voedingscentrum

Dit product maakt gezonde keuze nu wél gemakkelijk’, aldus de jury. ‘Het is hip en nodigt uit tot kopen en eten. Het Voedingscentrum wil The Greenery met het toekennen van de Jaarprijs stimuleren het concept verder uit te rollen.’

Het Voedingscentrum reikt de prijs jaarlijks uit aan een nieuw product of initiatief dat bijdraagt aan een gezonder eetpatroon van Nederlanders. Dit jaar hebben 52 levensmiddelenfabrikanten een product of campagne ingezonden. De prijs werd donderdagavond 29 november uitgereikt in Den Haag.

Zie ook

Reageer op dit artikel