nieuws

Groot contract onderwijscatering Eurest

Catering

Compass Group Nederland gaat vanaf januari 2011 de restauratieve faciliteiten op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) verzorgen. Er is een contract voor zes jaar afgesloten, met een optie voor nog eens twee jaar. Bijzonder: de keuze voor de cateraar is voor een groot deel bepaald door studenten en medewerkers van de TU/e.

Groot contract onderwijscatering Eurest

De campus van de TU/e bestaat uit 9 restaurants, een koffiebar, een grand café en een à la carte-restaurant. Compass-label Eurest gaat tevens de banqueting op de gehele campus verzorgen en neemt daarnaast de catering over van gebouw Kennispoort – een samenwerkingsverband van de TU/e en de Kamer van Koophandel. In totaal hebben deze catering- en horecalocaties dagelijks meer dan 3.800 bezoekers.

Eurest gaat op de campus van de Universiteit de speciale formule voor onderwijscatering, Campus, introduceren. Hiervoor zullen aanpassingen gedaan worden in de restaurants. De komende tijd wordt besproken wat er wordt aangepast.

Tijdens de selectieprocedure hebben de deelnemende cateraars onder andere een proefdag gehad in een van de restaurants van de Universiteit. Een beoordelingsteam bestaande uit studenten en medewerkers van de TU/e mochten beoordelen wat zij van de cateraar vonden.

Meer schoolcatering:

Reageer op dit artikel