nieuws

Hans Wiegel luistert jubileum VKGE op

Catering

De Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE) bestaat 30 jaar. Dat wordt op 29 september gevierd met het symposium ‘VKGE een duurzame vereniging’ in Veldhoven. Hans Wiegel voormalig vice minister-president en minister van Binnenlandse Zaken, is één van de sprekers.

Hans Wiegel luistert jubileum VKGE op

Hij zal het thema duurzaamheid op zijn eigen wijze gaan belichten, belooft de VKGE. Het voormalige VVD-kopstuk is voorzitter van de Zorgverzekeraars Nederland. Daarnaast bekleedt hij andere functies.

Bij herhaling is gespeculeerd over zijn terugkeer in de politiek en een mogelijk premierschap. Maar het is er nooit van gekomen.

Een andere spreker tijdens het symposium is Herman Konings. Als internationaal trendwatcher zal hij het thema duurzaamheid vanuit verschillende invalshoeken belichten. Informatie vindt u op www.vkge30jaarduurzaamheid.nl