nieuws

‘Huisvrouwen als partycateraars

Catering

Er is nieuwe concurrentie voor de partycateraars. En nog wel in de vorm van een franchiseketen. Onder de naam DSR Food wordt vanuit woningen van particulieren de bereiding van bezorging van food verzorgd. De keten is groeiende.

‘Huisvrouwen als partycateraars

De kleinschalige franchiseonderneming opereert vanuit Enschede. DSR Food biedt mensen de gelegenheid om vanuit huis een cateringzaak op te zetten, variërend van een eenvoudig blokje kaas tot een uitgebreide tapasschaal, meldt Franzine +. In de digitale nieuwsbrief van het magazine voor de franchisewereld zegt franchisegever Sylvia Rensink: ‘De franchisenemers zijn voornamelijk huisvrouwen die van hun hobby hun beroep willen maken maar het is ook goed te combineren met een parttime baan en de zorg voor kinderen.’

Volgens Rensink zit het succes van DSR Food in een lage prijsstelling gecombineerd met een goede kwaliteit. ‘Deze lage prijsstelling kunnen we handhaven doordat we vanuit huis werken, éénmanszaak zijn en onze inkoop en administratie ook zelf doen.’

De franchisevestiging is vooral actuef in Twente, zo zijn er ‘huisvrouwen’ actief in Enschede, Almelo, Vroomshoop en Gildehaus. Rensink zoekt nog iemand voor Hengelo en omgeving. Per 1 mei volgt een ‘vestiging’ in Veenendaal.

Meer partycatering:

Reageer op dit artikel