nieuws

Lunch in bedrijfsrestaurant hoeft niet duurder te zijn

Catering

De lunch in het bedrijfsrestaurant hoeft niet duurder te zijn dan voorheen. Er zijn voldoende ‘gesubsidieerde’ basisproducten zoals brood, kaas en melk waar de gast tegen gereduceerde tarieven gebruik van kunnen maken.

Lunch in bedrijfsrestaurant hoeft niet duurder te zijn

Dit meldt Pelle van Hal op Linkedin.com naar aanleiding van reacties op een stelling van Misset Catering. De stelling luidt: ‘Contractcateraars worden ‘uitgeknepen’. Ze moeten nu eindelijk eens duidelijk gaan maken dat kwaliteit geld kost en dat hoogwaardige catering bijdraagt aan een betere arbeidsproductiviteit.’

Christian Peper is het eens met de stelling, maar voegt toe dat de catering beter en soms goedkoper kan. Johannes Kamp meldt dat contractcateraars steeds meer horeca-invloeden ‘implementeren’ in bedrijfsrestaurants. ‘De eindgebruiker is niet altijd bereid om deze prijzen te betalen.’

Pelle van Hal laat weten een voorstander te zijn van commerciële catering. Mark Manshande is het daar maar gedeeltelijk mee eens. ‘Commerciële catering kan een prima oplossing zijn, maar is zeker niet op alle locaties mogelijk. Er moet goed gekeken worden naar de wensen van de organisatie en de mogelijkheden van de locatie, daar moet een passend concept met contractvorm aan gekoppeld worden.

Reageer op dit artikel