nieuws

Multifunctionele bedrijfsrestaurants zetten opmars voort

Catering

Multifunctionele bedrijfsrestaurants zetten hun opmars voort. Zo heeft de IG-Groep te Rotterdam een ruimte in gebruik genomen die onder andere dienst doet als brainstormruimte, vergaderruimte, bedrijfsrestaurant en ontspanningsruimte.

Multifunctionele bedrijfsrestaurants zetten opmars voort

De ruimte moet flexibel in te delen zijn en door grote en kleine groepen gebruikt kunnen worden: formeel en informeel. Door het creëren van verschillende zitgroepen – krukken, banken, vergadertafels en fauteuils – ontstaat er een dynamisch geheel.

De kleuren en materialen zijn allemaal afgeleid van het aardse en natuurlijke van het leven rondom ons, zo meldt Architectenweb.nl. Een grote mammoetprint symboliseert de oerkracht van de mens, het ontstaan van het leven en de samenwerking die in deze ruimte plaats zal vinden.