Boender deed zijn uitspraken in de meest recente Misset Catering. 'Als er tolpoorten rondom de grote steden komen dan zal werkend Nederland óf de manier van reizen aanpassen (per trein of bus) óf vroeger beginnen. Waarschijnlijk zijn de poorten van 6.30 uur tot 10.00 uur in werking. Daarna weer vanaf 15.30 uur en vanaf 19.30 uur kan je weer op basis van de gewone kilometerheffing van A naar B komen.'
Boender vervolgt: 'Dus wat gaan wij doen: toch met de eigen auto blijven rijden als het enigszins kan. Dan maar om 6.00 uur beginnen en om 14.30 uur naar huis. De mensen met een ochtendhumeur gaan in de tweede shift, vanaf ‘s middags, werken. Maar we willen op de zaak met een ontbijt en vers bereide, echt lekkere koffie welkom worden geheten. Krantje erbij en eerst even inkomen. Tussen de middag gaan we weer meer warm eten. En op weg naar huis nemen we de avondmaaltijd vast mee vanuit de ‘Work Living Room’. De middag ploeg gaat naar de zaak en eet even later warm en s’avonds kunnen ze meteen door naar de sportschool of andere culturele bezigheden.'
Bal
De 'trendteller' waarschuwt cateraars, ondanks dat het plan van rekeningrijden op de lange baan is geschoven: 'Zorg er met alle klanten in de facilitaire dienstverlening voor dat de zaken al klaar zijn als het rekening rijden daadwerkelijk van start gaat. Het is dé kans om het commerciële cateren nu echt te laten groeien. Een aantal cateraars is waar de bal binnenkort gaat komen en niet waar de bal nu is.' Boender was onlangs gastspreker bij de introductie van Albron Creations Home & Event Cooking en sprak toen over kansen voor cateraars.