nieuws

SAB opent nieuwe locatie Tast Toe

Catering

SAB Catering opende onlangs een nieuwe locatie van haar formule Tast Toe. Het bedrijfsrestaurant in het pand van Grafische Bedrijfsfondsen (GBF) in Amsterdam is de ‘gelukkige’. Multifunctionaliteit staat voorop.

SAB opent nieuwe locatie Tast Toe

Het multifunctionele bedrijfsrestaurant heet ‘De ontmoeting’. Roberto Cicuto, accountmanager bij SAB: ‘Bij deze Tast Toe locatie gaat het om een totaalconcept en niet alleen om de uitgiften van lunch en koffie. ‘De ontmoeting’ biedt medewerkers en bezoekers een eigentijdse en prettige omgeving waar iedereen het gevoel zal krijgen lekker buiten de deur te lunchen.’

Gedurende de hele dag is het restaurant een plek om informeel overleg te hebben, gasten te ontvangen, flexibel te werken, te vergaderen of de krant te lezen aan de grote leestafel. In de commerciële koffiecorner zorgt een Italiaanse espressomachine voor een espresso of cappuccino.

Free flow

De lunchgasten van GBF kunnen elke dag tussen twaalf en half twee hun eigen vers bereide lunch samenstellen. Dit volgens het Tast Toe concept: ‘Zoals jij het zelf lekker vindt’. In het restaurant staan vier free flow uitgiftebuffetten opgesteld waar frisse salades, verse toppings, sappen en smoothies op crushed ijs worden gepresenteerd.

‘De geur van ovenvers brood en ambachtelijk bereide producten zonder verpakkingsmaterialen, geven de lunchgast het belevingsgevoel van Tast Toe’, aldus SAB.

Meer nieuws over bedrijfscatering:

Reageer op dit artikel