nieuws

Sligro stelt directeur Inversco aan

Catering

Frans Rienstra is de nieuwe directeur van Inversco/van Hoeckel. Rienstra is afkomstig van cateraar Compass, waar hij bijna een kwart eeuw werkte. Dat meldt Sligro Food Group, die sinds vorig jaar eigenaar is van Inversco.

Sligro stelt directeur Inversco aan

De 52-jarige Frans Rienstra vervangt Johan in ’t Veld die per 1 januari 2008 de organisatie verlaat. Rienstra begint op 1 juni bij Inversco en neemt in de tweede helft van het jaar de taken over van In ’t Veld.

Frans Rienstra werkte de afgelopen 24 jaar voor Eurest/Compass, waar hij binnen de directie onder meer verantwoordelijk was voor de institutionele markt. Daarvoor studeerde Rienstra onder meer aan de Hoge Hotelschool in Den Haag.

Zie ook:

Directeur verlaat Inversco

Reageer op dit artikel