nieuws

Sodexo catert Floriade 2012

Catering

Sodexo gaat de Floriade 2012 cateren. De cateraar wordt hoofduitvoerder van het horecaprogramma dat van 5 april tot en met 7 oktober 2012 wordt gehouden in Venlo.

Sodexo catert Floriade 2012

Dat heeft Floriade 2012 bekendgemaakt. Volgens Paul Beck van de Floriade is in Sodexo een partner gevonden die een fantastisch invulling zal geven aan het horecaconcept van de Floriade.

Sodexo gaat het door Floriade ontwikkelde horecaconcept verzorgen. Daarbij zal een grote nadruk liggen op seizoens- en streekproducten. Voeding is één van de speerpunten tijdens de Floriade.

Directievoorzitter Hans Rijnierse van Sodexo over de opdracht: ‘Bij de invulling van het horecaconcept en het productassortiment zullen we ons focussen op het gebruik van regionale en streekproducten. Daarnaast zullen we de samenwerking aangaan met diverse regionale bedrijven. Ook schakelen we enkele honderden tijdelijke arbeidskrachten in die tijdens de Floria werkzaam zijn in de horeca’.

Het terrein van de Floriade kent vijf verschillende themavelden met op elk themaveld een restaurant met gemiddeld zeshonderd zitplaatsen. De stijl en het assortiment van elk restaurant wordt aangepast aan het thema.

Reageer op dit artikel