nieuws

Sterkok Prinsen gaat in catering

Catering

Topkok Raymond Prinsen gaat zich volgend jaar meer toeleggen op cateringactiviteiten. De eigenaar van De Stenen Tafel in Borculo stopt per 1 april 2011 met zijn sterrestaurant om zijn handen vrij te hebben voor andere kookbezigheden.

Sterkok Prinsen gaat in catering

Een daarvan is het meer actief zijn op de cateringmarkt. Hoe en wanneer, is nog niet bekend. Mogelijk gaat hij op het gebied van catering nauw samenwerken met een conferentieoord. Ook denkt hij aan een kookschool.

Maandag 6 december maakte Prinsen bekend De Stenen Tafel in april 2011 te staken. De 41-jarige topkok mist het heilige vuur wat noodzakelijk is om te koken op topniveau. De Stenen Tafel kreeg afgelopen november voor het twaalfde opeenvolgende jaar een Michelinster.

In bistro De Olliemölle, pal naast De Stenen Tafel, blijft Prinsen gewoon koken. De ruimte van De Stenen Tafel wil hij na 1 april 2011 anders benutten. De komende weken gaat hij nadenken hoe hij dat gaat doen en wat exact zijn plannen wat betreft catering gaan worden.

Reageer op dit artikel