nieuws

Studenten keuren Twitterend catering festivals

Catering

Vijf grote festivals in Nederland worden beoordeeld. Daaronder valt ook de catering. Studenten van de Haagse Hogeschool hebben Pinkpop al bezocht en gaan nog naar Parkpop, Latin Village, Solar Weekend en Lowlands. De studenten zijn live, via Twitter, te volgen. Later volgt een beoordelingsrapport.

Studenten keuren Twitterend catering festivals

Het project wordt gehouden in het kader van de jaarlijkse Human Technology Award van de opleiding Human Technology van de Haagse Hogeschool. De studenten benoemen dit jaar het meest bezoekersvriendelijke zomerfestival van Nederland. Via Twitter zijn de studenten te volgen.

De festivals worden door de studenten als mystery guest beoordeeld. Ze hanteren diverse criteria; toegankelijkheid, beleving, sanitair, eten en drinken en veiligheid. Bij de catering wordt beoordeeld op: prijs, kwaliteit, aanbod, vegetarisch, gezond en betalingsmogelijkheden.

Van de vijf festivals (Pinkpop, Parkpop, Latin Village, Solar Weekend en Lowlands) ontvangt er één de Human Technology Award 2009, die op maandag 31 augustus 2009 in De Haagse Hogeschool wordt uitgereikt tijdens de jaaropening van de opleiding. Pinkpop is al bezocht en de eerste bevindingen luiden: ‘leuk festival, maar muziek staat op de eerste plaats, daarna pas de voorzieningen’.

Meer nieuws over party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel