nieuws

Wijzigingen in managementteam Catering Company

Catering

De Catering Company uit Zeist heeft voor haar managementteam krachten van gerenommeerde collega’s aangetrokken. Directeur Wilbert de Kruijff is blij over deze interne ontwikkelingen. Ook over de markt an sich. ‘Die is weer volop in beweging’.

Wijzigingen in managementteam Catering Company

‘Volop in beweging en gelukkig in de positieve zin van het woord’, aldus De Kruijff. ‘We hebben met de huidige bezetting een sterke dekking op alle cruciale fronten binnen De Catering Company.’

Die bezetting bestaat sinds kort uit de nieuwe chef-kok Jeroen van den Broek. Die was voorheen chef bij van der Loo party & business events en chef de partie in onder meer het Amstel hotel en Hotel de l’Europe.

Slagvaardig

Ook op operationeel vlak was er een belangrijke wijziging. Michiel Poeth (voormalig senior partymanager van Grand Catering) is de nieuwe eindverantwoordelijke voor de planning en organisatie binnen De Catering Company. Poeth volgt Jorick Jansen op die na ruim 4,5 jaar samen met zijn broer Cival de nieuwe eigenaren van Proeverij de Open Keuken in Hilversum zijn geworden.

In 2009 trok de Catering Company al Ward Pernet aan. Hij is voormalig eigenaar van een eigen cateringbedrijf en tot april 2009 werkzaam geweest als account-, event- & cateringmanager bij het bekende evenementenbureau De Ceremoniemeester. De Kruijff over zijn nieuwe team: ‘We zijn slagvaardig, beschikken over de juiste kennis en zijn gretig om de markt te laten zien waar we allemaal toe in staat zijn.’

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel