nieuws

Zesde Culinaire Venen in Mijdrecht

Catering

Op zaterdag 10 september wordt in Mijdrecht voor het zesde jaar het culinaire evenement Culinaire Venen voorgeschoteld. Tien restaurants en horecabedrijven uit De Ronde Venen en omgeving bieden bezoekers een gastronomische proeverij.

Zesde Culinaire Venen in Mijdrecht

De deelnemende bedrijven zorgen voor lekkernijen in de vorm van kleine hapjes, gerechtjes, wijnen en champagnes. Het bedrijf dat zich het beste presenteert aan het publiek krijt daarvoor de ‘Culinaire Nol’. Deze prijs is een eerbetoon aan de overleden Mijdrechtse restauranthouder Nol Vermeulen.

TV-kok

In 2010 ging de onderscheiding naar eet- en drinkgelegenheid Rendez Vous uit Mijdrecht. De jury wordt dit jaar geassisteerd door de bekende TV-kok Leon Mazairac, bekend van het TV-programma ‘Eet Smakelijk’ van omroep Llink.

Goed doel

De Culinaire Venen beoogt een platform te zijn voor bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergoten. De opbrengst van het evenement gaat deels naar A Sister’s Hope, een organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker.

Reageer op dit artikel