nieuws

Catering PEC stadion in andere handen

Catering

De catering van het IJsseldelta Stadion waar PEC Zwolle haar thuiswedstrijden speelt, gaat over in andere handen. PEC Zwolle, Hotel Lumen en Het Organisatieteam hebben overeenstemming bereikt over de overname van de catering.

Catering PEC stadion in andere handen

De catering werd de afgelopen jaren verzorgd door Compass Group, maar ligt nu in handen van de Horeca IJsseldelta Stadion BV. Eric Broekaart wordt de algemeen directeur van deze BV.

Voorzitter van PEC Zwolle Adriaan Visser geeft aan dat het voornaamste doel van de overname en de oprichting van Horeca IJsseldelta Stadion BV het versterken van de binding met de regio is: ‘Het IJsseldelta stadion moet het episch centrum van de regio worden waar iedereen naartoe komt voor allerlei evenementen. Van vergaderingen tot bruiloften en van businessclub-bijeenkomsten tot congressen.’

Chris Lindeboom, directeur van Hotel Lumen, is blij dat de overname nu definitief is: ‘Dit is een kans die we met beide handen hebben aangegrepen. We gaan er samen met PEC Zwolle en Het Organisatieteam voor zorgen dat het IJsseldelta stadion een centraal punt in de regio wordt.’

Reageer op dit artikel