nieuws

Nieboer nieuwe directeur ISS Catering Services

Catering

Wilco Nieboer is de nieuwe algemeen directeur van ISS Catering Services. Hij was operationeel directeur.

Nieboer nieuwe directeur ISS Catering Services

Nieboer volgt Maarten Poels op die corporate commercial director binnen ISS Facility Services wordt. De dienstverlener laat weten: ‘Het afgelopen anderhalf jaar is er hard gewerkt aan de verbetering van de salesorganisatie en er zijn grote stappen gemaakt. Het is nu aan Maarten om deze plannen verder uit te werken en leiding te gaan geven aan de nieuwe salesorganisatie.’

ISS Facility Services laat weten blij te zijn ‘dat we in Nederland weer kunnen gaan bouwen met een goed en sterk salesteam.’

ISS Facility Services is één van de grootste facilitaire dienstverleners in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ongeveer 16.500 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS verdeelt haar diensten over vijf pijlers: Catering Services, Cleaning Services, Support Services, Property Services en Security Services. Deze diensten worden ook geïntegreerd aangeboden.

Reageer op dit artikel