nieuws

Bedrijfsrestaurant voor meerdere bedrijven

Catering

De gemeente Maastricht wil de komende jaren flexibeler omgaan met de invulling van de bedrijventerreinen in de stad. Dit kan betekenen dat bedrijven samen één bedrijfsrestaurant mogen delen.

Bedrijfsrestaurant voor meerdere bedrijven

 

 

Maastricht wil toestaan dat fabriekjes hun eigen producten in een deel van hun gebouw aanbieden, zo meldt Limnbuyrger.nl. Te denken valt bijvoorbeeld aan verkoop van kozijnen of veranda’s. Ook komen op enkele kleinschalige terreinen meer mogelijkheden voor bedrijven in de hoek van sportieve recreatie zoals fietsverhuur, vechtsport en voor kunstwerkplaatsen.

De gemeente wil het tevens toestaan dat een bedrijfskantine voor meerdere ondernemingen op een bedrijventerrein draait. Steeds meer bedrijven hebben geen eigen kantine meer, dan is het handig als zij die kunnen delen’, zegt wethouder John Aarts. Ook zou het makkelijker moeten worden dat bedrijven een kantoor delen.

Reageer op dit artikel