nieuws

Cateraar verstrekt diners aan armen

Catering

Noord-Holland Catering trek zich het lot van mensen die het niet breed hebben. Zij komen in aanmerking voor een kerstdiner.

Cateraar verstrekt diners aan armen

‘Je hoort zo veel over ellende om je heen, dat ik iets voor deze mensen wilde doen’, zegt Henk Jonkman van Noord-Holland Catering in Oosthuizen. Daarom trakteert hij gezinnen die het niet breed hebben in de gemeente Zeevang en omgeving op een kerstdiner, zo meldt Noordhollands Dagblad.

Mail of brief

Mensen die hulp kunnen gebruiken mogen dat kenbaar maken middels een mail of een brief.  Noord-Holland Catering regelt dan op eerste kerstdag een diner. Maar hoe gaat het bedrijf te werk bij de selectie? ‘Wij bekijken de komende tijd alle brieven en e-mails. We geven niet zomaar gratis eten weg aan mensen die geen zin hebben om te koken, natuurlijk. We willen echt helpen. En de maaltijd kunnen wij anoniem bezorgen, zodat de buurt het niet hoeft te weten. Veel mensen schamen zich namelijk.’
Aanvragen, met motivatie, kunnen naar h.jonkman@nh-catering.nl of naar H. Jonkman, Ambachtsweg 10, 1474 HW Oosthuizen.

Reageer op dit artikel