nieuws

Vineyard laat Sparrendaal bruisen

Catering

Vereniging Hendrick de Keyser, eigenaar van buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg, en Vineyard Catering, gaan samen van Sparrendaal een bruisende plek maken. Dat hebben beide partners in een persbericht bekend gemaakt.

Vineyard laat Sparrendaal bruisen

Er wordt al veel getrouwd, maar ook voor andere bijeenkomsten, van high tea tot bedrijfspresentatie, is de buitenplaats geschikt. Hendrick de Keyser wil daarnaast meer culturele activiteiten naar de buitenplaats halen.

Meer dan tien jaar heeft de familie Roggeveen de activiteiten op de buitenplaats gerund. Veel stellen trouwden er. In januari wordt het stokje overgedragen aan Vineyard. De cateraar, die sinds 2007 al hofleverancier van Sparrendaal is, ziet veel mogelijkheden: Sparrendaal vormt een prachtig decor voor feestelijke partijen, diners, recepties, trouwerijen, concerten, bedrijfspresentaties, vergaderingen en andere bijzondere bijeenkomsten, aldus Vineyard.

Er zijn intieme stijlkamers voor huwelijksvoltrekkingen en besloten vergaderdiners en er is een prachtige zaal waar grotere bijeenkomsten plaats kunnen vinden. Behoud van de lokale functie en het cultuurhistorische karakter van de buitenplaats met alle prachtige aanwezige herinneringen zijn hierbij leidraad, beloven beide partners.

Reageer op dit artikel