nieuws

Cuisine on tour sponsor van Dreamgirls

Catering

Cuisine on tour is officieel sponsor geworden van de musicalproductie Dreamgirls. Daarmee slaat de eventcateraar een nieuwe weg in.

Cuisine on tour sponsor van Dreamgirls

Maandagmiddag 2 juni 2014 verzamelde de Nederlandse pers zich op een grasveldje pal naast de A16 in Rotterdam voor de onthulling van het billboard van de musical Dreamgirls. Op grote hoogte is de poster te bewonderen met daarop de driehoofdrolspelers Pearl Josefzoon, Berget Lewis en Aicha Gill. De laatste twee waren aanwezig tijdens de onthulling evenals producent Albert Verlinde. Cuisine on tour serveerde tijdens dit evenement dream drinks en dream bites. Het sponsorcontract tussen Cuisine on tour en Albert Verlinde Entertainment werd officieel ondertekend.

Door de verbintenis aan te gaan met de musicalproductie slaat Cuisine on tour een nieuwe weg in. Marketing en sales vormen een belangrijk onderdeel binnen de organisatie van de ‘communicatieversterkende’ cateraar. Doormiddel van de evenementen en de communicatie rondom de musicalproductie ziet de cateraar kansen om haar producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek en nieuwe potentiële opdrachtgevers.

Reageer op dit artikel