nieuws

Chefs Culinar maakt entree in Nederlandse catering

Catering

Pura Catering en La Vie Catering zijn een meerjarige samenwerking aangegaan met de van origine Duitse groothandel Chefs Culinar, die al enkele jaren actief is in Nederland. Het bedrijf maakt hiermee zijn entree in de Nederlandse catering.

Chefs Culinar maakt entree in Nederlandse catering

‘Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling’, aldus Jos Dennissen (directeur/eigenaar Pura en La Vie Catering). ‘We merken dat Chefs Culinar de door ons gekozen koers van harte ondersteunt. Samen met de kracht van Chefs Culinar kunnen we grote stappen maken.’

Pura Catering biedt een ruim aanbod aan cateringoplossingen voor zowel bedrijf als particulier. Van lunchservice tot galadiner, van de verzorging van automatenwanden tot de exploitatie van bedrijfsrestaurants en van een spraakmakende bedrijfsopening tot een onvergetelijke bruiloft.

La Vie Catering is een partycateraar pur sang en neemt al jaren de verzorging van zeer uiteenlopende gelegenheden voor haar rekening. Vanuit de keukens in Nijmegen verzorgen zij in heel Nederland diners, recepties, feestavonden, gala’s en andere ontvangsten waarbij het culinaire aspect een belangrijke rol speelt.

Chefs Culinar is van origine een Duitse foodservice groothandel, die al een aantal jaren actief is in Nederland. Onlangs heeft het bedrijf het pand aangekocht waar voorheen Kruidenier Foodservice Nijmegen gevestigd was. Vanuit deze locatie bedient Chefs Culinar haar klanten sinds mei 2014.

Reageer op dit artikel