nieuws

Burgemeester opent innovatieve locatie van Vineyard

Catering

De nieuwe locatie van Vineyard op bedrijventerrein Lage Weide langs de A2 wordt op donderdag 30 oktober geopend door Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht. Het pand bestaat uit productiekeuken, restaurant met werkplekken en kantoren.

Burgemeester opent innovatieve locatie van Vineyard

Het pand biedt onderdak aan Vineyard Catering en Vineyard food & drinks. Vineyard Catering heeft een innovatieve productiekeuken gebouwd, voorzien van apparatuur en machines die in Nederland nergens anders gebruikt worden, meldt Vineyard. ‘Onze koks zijn naar Italië afgereisd om de nieuwste kooktechnieken onder de knie te krijgen. Denk hierbij aan hogedruk koken waardoor nog maar 15% van de reguliere bereidingstijd nodig is terwijl de kwaliteit omhoog gaat. Denk ook aan het garen en terugkoelen van gerechten tot 1000 personen zonder de aanwezigheid van chefs.’

Alle apparatuur is zelfreinigend zonder toevoegingen van schoonmaakmiddelen. Alle afgezogen lucht en het opgevangen water worden opnieuw gebruikt ten behoeve van activiteiten in het pand. Dit leidt tot hoge kwaliteit en een lage kostprijs, aldus Vineyard.

Vineyard produceert ook maaltijdcomponenten voor derden zoals groothandels en bedrijfscateraars. Aan de voorkant van het pand is restaurant Vineyard food & drinks geopend. Het restaurant is de showroom, met doorkijk, van de rest van het bedrijf en daarnaast ook een vernieuwend horecaconcept. Alle producten worden live voor de schermen bereid, er is een mogelijkheid om te genieten van een lunch of diner. Er zijn 25 werkplekken. Wifi, scannen en printen zijn onbeperkt en gratis. ‘De faciliteiten, het serviceniveau en de producten zijn voor snelwegbegrippen van uitzonderlijke kwaliteit.’

Reageer op dit artikel