nieuws

Partycateraars bereiden zich voor op kerst

Catering

Hoewel het nog een tijdje duurt voordat het zover is, hebben enkele partycateraars al te kennen gegeven dat ze zich voorbereiden op kerst 2014. Ze proberen bedrijven en particulieren al warm te krijgen voor hun op de kerst afgestemde aanbod.

Partycateraars bereiden zich voor op kerst

Partycateringbedrijf La Luz laat in zijn nieuwsbrief weten dat we met z’n allen zo druk zijn met van alles dat de feestdagen bijna onwerkelijk lijken. ‘Ken je dat gevoel? Toch is het zo weer kerst, en dan wil je niet met lege handen staan. Of met je mond vol tanden. Of met een magnetronmaaltijd! Wij zijn al helemaal aan het combineren geslagen om heerlijke gerechten te testen en op elkaar af te stemmen. Iets te vieren rond die tijd? Life’s Great, Let’s Celebrate! Wij denken graag mee!’

Food for the Mood

Partycatering Alkmaar vraagt aandacht voor Food for the Mood Catering Alkmaar & Kerst 2014. ‘Met het kerstbuffet van Food for the Mood Catering Alkmaar zullen u en uw gasten zeker in de kerstsfeer komen. Wij kunnen uw complete kerstviering verzorgen. Van kerstborrel met heerlijke kersthapjes tot één van onze live cooking concepten volledig in kerststijl. Maar ook het kerstontbijt met champagne en tulband broden tot een heerlijke high christmas tea..’, klinkt het veelbelovend.

Reageer op dit artikel