nieuws

Prorest koploper sociaal ondernemen

Catering

Bedrijfscateraar Prorest Catering is in december als eerste cateraar onderscheiden met de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO). De PSO meet hoeveel een bedrijf bijdraagt aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Prorest koploper sociaal ondernemen

Prorest laat weten gecertificeerd te zijn met het hoogste niveau van de PSO-ladder. ‘Prorest is als eerste – en tot op heden enige – cateraar gecertificeerd met trede 3 van de PSO-ladder.’  Volgens het juryrapport draagt Prorest meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen, waarbij zowel directe als indirecte sociale bijdragen meegewogen worden. Ook de selectieprocedure van de cateraar werd in de officiële beoordeling geroemd, aangezien ‘medewerkers worden aangenomen op basis van verwachte geschiktheid om als cateringmedewerker te kunnen functioneren en zo mogelijk door te groeien.’

Reageer op dit artikel