nieuws

Derde generatie Van Dam Catering

Catering

Van Dam Catering is sinds kort in handen van de derde generatie. Dat heeft het Amsterdamse familiebedrijf bekendgemaakt

Derde generatie Van Dam Catering

Van Dam catering is ontstaan vanuit Slagerij Van Dam met een historie van meer dan 50 jaar. Rene van Dam, de tweede generatie, heeft Van Dam Catering uitgebouwd tot een modern cateringbedrijf met vele locaties in en rond Amsterdam.

Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan de derde generatie, Sebastiaan van Dam, die samen met zijn zus Nicolette van Dam ook Brasserie Van Dam runt.

Compagnons
Sebastiaan heeft het directieteam van Van Dam Catering uitgebreid met twee compagnons; Carola Meijer en chefkok Maarten Tromp. Met deze driekoppige directie is Van Dam Catering klaar voor de toekomst, zo wordt gemeld.

 

Reageer op dit artikel