nieuws

Trade Center zoekt innovatieve cateraar

Catering

Het Veluwe Trade Center in Apeldoorn is op zoek naar zakelijke huurders en een innovatieve cateraar. Dat heeft de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen bekendgemaakt. Hij is de voortrekker van dit hergebruikproject.

Trade Center zoekt innovatieve cateraar

Hij voorziet een nieuwe zakelijke toekomst voor het bedrijfspand dat eerst dienst deed als kantoor van een bank. ‘Veluwe Trade Center is met het nieuwe concept ideaal voor corporate-afdelingen van bedrijven of voor moderne dienstverleners die oog hebben voor een originele werkplek.’

Ontspannen karakter
Verwaijen ziet een laagdrempelig handelscentrum voor zich waarin Veluwse zakenmensen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen eten en zaken kunnen doen. Flexplekken op de begane grond complementeren het ontspannen karakter van het nieuwe trefpunt, aldus de ondernemer.

Zakelijke cateraar
Een zakelijke cateraar die affiniteit heeft met de duurzame uitstraling van het nieuwe Trade Center heeft de voorkeur van Sam Verwaijen: ‘We denken aan een horecaondernemer die zich onderscheidt met een duidelijk innovatief concept en een biologische menukaart. Die weet in te spelen op de behoeften van de hedendaagse business-klant en die bij voorkeur gebruik maakt van Veluwse toeleveranciers.’

Meer informatie treft u aan op www.vtc-apeldoorn.nl.

Reageer op dit artikel