nieuws

Nieuw bestuur ONCE

Catering 11937

Sinds januari staat er een (gedeeltelijk) nieuw bestuur aan het roer van ONCE (Officieel Netwerk Catering Events).

Nieuw bestuur ONCE

Voorzitter Michiel Meier Mattern en bestuurslid Louis Paardekooper hebben versterking gekregen van Pierre Smits (Koninklijke Van den Boer Groep – Maison Van den Boer) en Sander Steijnis (Kookers Kookevenementen).

Er is in het najaar van 2017 afscheid genomen van bestuurslid Henk Kroneberg en penningmeester Jurgen van Wijngaarden. Zij hebben jarenlang hun inzet en bijdrage geleverd aan het opzetten en uitbouwen van ONCE.

Pierre en Sander zijn enthousiast om in hun nieuwe rol een bijdrage te leveren om ONCE naar de volgende face te brengen. De focus voor de komende periode ligt op het uitbreiden van de samenwerking met opleidingen voor de party- & eventcateringindustrie, ledenbeleid, samenwerking Preferred Partners en Cateraars, inspireren en informeren met betrekking tot topics door en voor de party- & eventcateringindustrie. Met andere woorden, verdere professionalisering en ontwikkeling tot kennis- en inspiratiecentrum van de party- & eventcateringbranche.

Reageer op dit artikel