nieuws

Provinciewinnaar Cafetaria Top 100 sluit aan bij Family

Fastfood 18092

Arjen en It Hiemstra van cafetaria en eetcafé De Canterlanden in het Friese Gytsjerk sluiten zich aan bij Family van FHC Formulebeheer. De zaak wordt niet alleen verbouwd, maar ook uitgebreid.

Provinciewinnaar Cafetaria Top 100 sluit aan bij Family

Het doel is om De Canterlanden, dat dit jaar werd uitgeroepen tot Provinciewinnaar tijdens de Cafetaria Top 100, in april of mei van 2018 te heropenen. Daarvoor zal de zaak ongeveer een week gesloten zijn. De Canterlanden wordt omgebouwd in de stijl van het nieuwe Family-concept.

Uitbreiden

Daarnaast krijgt De Canterlanden er een aantal vierkante meters bij. De zaak gaat van 286 naar bijna 330 vierkante meter. Het aantal zitplaatsen wordt uitgebreid van 56 naar 75. Bovendien zal na de verbouwing het cafetariagedeelte en het eetcafé één geheel zijn.

Ondersteuning en begeleiding

Arjen Hiemstra, die de zaak 22 jaar runt en tot 2011 was aangesloten bij Snackpoint (7 jaar), heeft voor Family gekozen vanwege de ondersteuning en begeleiding. ‘Ik mis nu het marketingverhaal. Met ons uitgebreide assortiment kan ik dat zelf niet behappen. Daarnaast gaat het mij om het meedenken, het aanturen van cijfers en de feedback van collega’s.’

Meer kwaliteit

Niet in de laatste plaats is Hiemstra enthousiast over het assortiment van Family. ‘We willen meer zijn dan een eetcafé en cafetaria. Daarbij denk ik aan de toevoeging van gezonde opties, broodjes, lunchmaaltijden, salades. Dus gezonder, breder en meer kwaliteit. Op die manier gaan we mee met de tijd.’

Reageer op dit artikel