Relais & Chateaux: chefs maken box voor jaarwisseling
De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich - net als veel collega's - richten op een smakelijke...
De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich - net als veel collega's - richten op een smakelijke...
Sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. Eigenaar-sommelier Petro Kools is al jaren een liefhebber en...
Restaurantvereniging Alliance Gastronomique heeft vanaf 1 januari 2020 vier nieuwe leden aan zich weten te binden. Er zijn geen restaurants gestopt...
Tim Wellenberg, maître-sommelier van Restaurant Hannninkshof (JRE) in Enschede won in oktober 2019 de Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. Hoe belandde...
Welke restaurants uit de restaurantgids Lekker 2020 zijn de beste van hun provincie? Misset Horeca zet de 12 provinciewinnaars op een rijtje.
Koen van der Plas, hoofdsommelier van driesterrenrestaurant Inter Scaldes heeft een boek gemaakt over Nederlandse wijnen gecombineerd met...
Sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft sommelier Jesse Dean Bruijstens aangetrokken als maître-sommelier. Hij gaat vanaf juni 2018 aan de slag...
Patrick van Hogeloon van De Treeswijkhoeve, Merwin de Lange van 't Nonnetje, Bert-Jan Jipping van de Vlindertuin, Keng Vichianrat van La Rive en...
Roy Eijkelkamp, keukenchef van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen, brengt op 4 februari 2018 een nieuwe generatie chefs bijeen in het...
De Michelinsterren 2018 bleken ongunstig voor restaurant Da Vinci. Het restaurant van Margo Reuten en Petro Kools is na acht jaar haar tweede ster...