1. Pillows-ceo Dingemans: 'Overname Inter Scaldes geen koersverandering voor Pillows Hotels'
  2. Dit is de Hoogste Nieuwkomer van het Jaar bij Gault&Millau 2024
  3. Gault&Millau 2024: alle nieuwkomers uit de lijst
  4. Inter Scaldes vliegend van start, met twee sterren als doel: 'Heerlijk die adrenaline'
  5. Zo ziet het vernieuwde Inter Scaldes eruit: interieur dat golft als de Scheldes
  6. Inter Scaldes gaat binnenkort weer open: 'Het begin van een nieuw tijdperk'
  7. Jeroen Achtien: 'Ik begin bij Inter Scaldes gewoon weer op nul'
  8. Claudia Brevet van Inter Scaldes: 'Geen sterverlies met overname'
  9. Overname driesterrenrestaurant Inter Scaldes: 'Het gaat met een lach en een traan'
  10. Inter Scaldes*** krijgt nieuwe chef-kok en eigenaar
  11. 21 Nederlandse restaurants tussen selectie van La Liste 2022
  12. Jonnie en Thérèse Boer: 'Wij dachten dat Tribeca op 1 zou staan in Lekker 2022'
  13. Veel sterrenrestaurants houden terrassen straks dicht
  14. Proefschrift maakt haar eerste ranglijst van restaurants in Nederland
  15. 23 Nederlandse chefs in Europese ranglijsten OAD 2020
  1. Boer en Brevet: '1,5 meter-economie wordt heftig voor driesterrenzaken'
  2. De Librije wint weer Restaurant Award. Wie nog meer?
  3. Sommelier Award Michelin 2020 voor Koen van der Plas
  4. Lekker 2020: spectaculaire stijgers, nieuwkomers en dalers
  5. Provincietoppers Lekker 2020
  6. Inter Scaldes op nummer 1 in Lekker 2020: 'dit is geweldig'
  7. Driesterrenchef Jannis Brevet van Inter Scaldes krijgt eigen expositie
  8. Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede
  9. La Liste: 20 Nederlandse restaurants bij de wereldtop
  10. Koen van der Plas (Inter Scaldes) Sommelier van het jaar GaultMillau 2019
  11. Claudia Brevet van Inter Scaldes over nummer 1 Lekker 2019: 'Dit is ons jaar'
  12. Koen van der Plas van Inter Scaldes: Nederlandse wijn en topgastronomie
  13. Video: Felicitaties voor Jonnie en Therese Boer voor 25 jaar De Librije
  14. De misser van Michelin
  15. Driesterrengastvrouw Claudia Brevet over de weg naar culinair goud