Fresh Recruitment
Dit zijn tien van de best gelezen verhalen op Misset Horeca in 2025
We zijn inmiddels ruim over de helft in 2025, een jaar waarin tot nu toe genoeg gebeurde. Dit zijn tien van de bestgelezen verhalen op Misset Horeca.
We zijn inmiddels ruim over de helft in 2025, een jaar waarin tot nu toe genoeg gebeurde. Dit zijn tien van de bestgelezen verhalen op Misset Horeca.
In een arbeidsmarkt die nog altijd onder druk staat, lukt het sommige horecabedrijven opvallend goed om personeel te werven én te behouden. Hun geheim? Investeren in mensen.
In het karakteristieke pand aan de Beekstraat in Nuenen, waar jarenlang het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Lindehof gevestigd was, begint binnenkort een nieuw culinair hoofdstuk. Bram Venhorst en Tessa van de Wouw openen hier hun eigen restaurant: Bouchot.
Tessa van de Wouw van Inter Scaldes heeft van Gault&Millau de titel gekregen van Sommelier van het Jaar.
Jeroen en Sanne Achtien van Inter Scaldes in Kruiningen pakten tijdens de Michelin-uitreiking direct twee sterren. Het stel dat het iconische restaurant heropende in 2023 was vooral blij dat er nu duidelijkheid is over de hoogte van de waardering.
Acht topchefs met Friese roots hebben deze week tijdens het 'Frysk Benefiet Diner' in restaurant Mearkas gekookt voor de stichting Help mij Leven.