Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Vermeer

  • Chef Baquero Garces (r) en sommelier Dannis Apeldoorn.
    Vermeer23 mei 25

    Vernieuwd Restaurant Vermeer opent eigen Wijnkamer in Amsterdam

    Restaurant Vermeer in Amsterdam krijgt een subtiele update en onder leiding van chef Sebastian Baquero Garces introduceert het restaurant een nieuw concept in NH collection Amsterdam Barbizon Palace: Vermeers Wijnkamer. Gasten kunnen daar terecht voor een goed glas wijn, zonder dat een diner verplicht is.

  • Gault&Millau 202510 feb. 25

    Gault&Millau 2025: de dalers op een rij

    Altijd pijnlijk: dalen in een gastronomische gids zoals Gault&Millau. Dit zijn de restaurants vanaf 16 punten die in 2025 een duikeling maken.

  • Chris Naylor en Tjaco van Eijken. Foto-credits: Ivo van der Bent.
    Vermeer31 jan. 24

    Tjaco van Eijken nieuwe chef Restaurant Vermeer, Chris Naylor benoemd tot culinary director

    Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na 18 jaar draagt hij zijn taken als executive chef van Restaurant Vermeer over aan een nieuwe chef. Restaurant Vermeer is gevestigd in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace dat onderdeel uitmaakt van Minor Hotels. In zijn nieuwe rol blijft Naylor op afstand betrokken bij Vermeer. Tjaco van Eijken krijgt vanaf 1 april de dagelijkse leiding over het restaurant.

  • Mango met vanille panna cotta en spinazie jalapeno-ijs (Gaar)
    Vegan23 mrt. 23

    Opmars groente zet door: ook in desserts

    Door de vraag naar meer vega(n) gerechten, krijgt groente steeds meer ruimte op het bord. Maar niet alleen in de voor- en hoofdgerechten. De 'groente' ontwikkeling zet zich nu ook door in de desserts.

  • Vermeer20 jan. 23

    Fallon Hoog Antink volgt Simon Veldman op in Vermeer

    Sommelier Fallon Hoog Antink treedt in de voetsporen van Simon Veldman bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Veldman verruilde vorige zomer Vermeer na meer dan 30 jaar voor een baan als wijnadviseur bij Makro in Amsterdam.

  • Horeca3 jun. 22

    Sommelier Simon Veldman vertrekt na meer dan 30 jaar bij Vermeer

    Na meer dan 30 jaar de sommelier van Vermeer Amsterdam te zijn geweest maakte Simon Veldman, ruim voor de 'sterren' publicatie van Michelin, bekend dat hij per 1 juli a.s. naar Makro Amsterdam vertrekt om daar als wijnspecialist zijn kennis over wijnen te gaan delen.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Chris Naylor van Vermeer in shock na sterverlies
  2. Receptvideo Vermeer*: Biet, lavas en Zeeuwse oester
  3. Proefschrift Restaurant Awards 2021: dit zijn de winnaars
  4. Chris Naylor opent pop-up BBQ-restaurant Camping at Olof's in Amsterdam
  5. Chris Naylor van Vermeer* geslaagd voor zijn SVH Meesterproef
  6. Chris Naylor: Nederlander vanwege Brexit
  7. Chris Naylor opent one table-restaurant Naylor's
  8. Chef Chris Naylor: award is waardering voor het hele team
  9. Chris Naylor (Vermeer*) Groentechef van het jaar GaultMillau 2019
  10. Swych gestopt in NH Collection Doelen in Amsterdam
  1. Vernieuwd Vermeer (*) opent deuren
  2. Side dish van vlees
  3. Roomservice at Olof's krijgt vaste plek in NH Doelen
  4. Horecainterieur: Trattoria van Steigenberger hotel
  5. Fotoreportage: Margot Janse gastchef Rijks restaurant
  6. Chef koopt Bib-restaurant in Oosterhout
  7. Team Vermeer wint tweede Nederlandse High Tea Challenge
  8. Wereldpremières op Origin Chocolate Event
  9. Jalhay wil derde ster, maar weet nog niet hoe
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen