nieuws

Nieuw wegrestaurant voor Routiers-keten

Horeca

De keten van wegrestaurants Routiers opent begin december een nieuwe vestiging langs de autoweg A77, nabij de grensovergang Goch/Gennep.

Routiers zat al sinds 1986 in Gennep, ondergebracht als kantine in een grensexpeditiegebouw. Vrachtwagenchauffeurs konden daar hun papieren voor het transport naar Duitsland in orde maken. Met het verdwijnen van de douane in 1994 verdween echter niet de behoefte aan een restaurantvoorziening voor weggebruikers.

Routiers wilde graag blijven, maar dan moest er wel een nieuw gebouw komen. Routiers Gennep (honderd zitplaatsen en veel parkeerruimte) is één van de zes wegrestaurants van Routiers Restaurants. De vijf ander restaurants zijn te vinden in Zurich (bij de Afsluitdijk), in Nunspeet, in Venlo (grensovergang A67), in Rotterdam en op de Maasvlakte.

Reageer op dit artikel