nieuws

Meubilair

Horeca

Tijdens de jaarlijkse open dagen eind november, presenteerde Satelliet Meubelen haar nieuwste collectie horeca- en projectmeubilair in de showroom aan de Haagweg in Breda. De kijkdagen vonden plaats in de totaal vernieuwde showroom waar de eerste fase van de verbouwing net is afgerond. In een meerjarenplan worden de ruimtes in de showroom beter op elkaar […]

Meubilair

Tijdens de jaarlijkse open dagen eind november, presenteerde Satelliet Meubelen haar nieuwste collectie horeca- en projectmeubilair in de showroom aan de Haagweg in Breda. De kijkdagen vonden plaats in de totaal vernieuwde showroom waar de eerste fase van de verbouwing net is afgerond. In een meerjarenplan worden de ruimtes in de showroom beter op elkaar afgestemd. Bezoekers moeten sfeer kunnen proeven en iets beleven. Uiteindelijk worden twintig uiteenlopende ‘events’ gerealiseerd. Van een koffiebar tot een zwembadbar, en van een klassiek restaurant tot een trendy discotheek. Compleet met geluid, licht en decor. De verbouwing wordt in zes fasen gerealiseerd en moet over drie jaar klaar zijn.

Opvallend in de collectie 2002, aldus Eric Roest van Satelliet, is dat de ‘lage zit’, en niet al te kolossale fauteuils, meer en meer het restaurantinterieur bepalen. ‘De lage zit wordt aangevuld met speelse en praktische poefen en bijzetkrukjes. Veelal gegroepeerd rond op maat geproduceerde, vaak meterslange zitbanken. Het zijn oplossingen om ruimtes sfeervol en praktisch in te kunnen delen’, aldus Roest.Voor informatie: Satelliet Meubelen, Breda. Tel. (076) 522 53 10.

Reageer op dit artikel