nieuws

Nieuwe kijk op kaas

Horeca

Frico introduceert vier nieuwe smaken Goudse kaas: Plezierig zacht, Vriendelijk licht-pittig, Uitdagend pittig en Krachtig pikant. De naamsaanduidingen geven aan dat de smaak centraal staat. Dit in plaats van de gebruikelijke indeling op basis van leeftijd, soort en herkomst. De vier smaken zijn per plak verpakt. De grootte van de plak is voldoende om een […]

Frico introduceert vier nieuwe smaken Goudse kaas: Plezierig zacht, Vriendelijk licht-pittig, Uitdagend pittig en Krachtig pikant. De naamsaanduidingen geven aan dat de smaak centraal staat. Dit in plaats van de gebruikelijke indeling op basis van leeftijd, soort en herkomst. De vier smaken zijn per plak verpakt. De grootte van de plak is voldoende om een broodje of boterham volledig te beleggen. Er zitten 40 porties verpakt in een doos. Promotiemateriaal is op aanvraag verkrijgbaar.
Meer informatie: Frico Cheese Benelux, Raamsdonksveer, tel. (0162) 58 26 00 of cheese@frico.nl

Reageer op dit artikel