nieuws

Vito’s Sandwich kans ‘Leerbedrijf v/h Jaar

Horeca

Vito’s Sandwich Company in Zwolle is één van de kandidaten voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2002’ in de categorie ‘café, bar, discotheek en fastfood’. De broodjeszaak deelt de nominatie met Henry’s Grand Café in Alkmaar en Café Diner Vlaanderen uit Delft.

Organisator LOB HTV in Zoetermeer wil met de jaarlijkse wedstrijd de waarde benadrukken die leerbedrijven hebben voor de horeca. De bedrijven zijn voorgedragen door regioconsulenten van het LOB HTV. Zij danken hun titelnominatie aan een jury die bestaat uit vertegenwoordigers van onder meer de sociale partners en SVH. Het LOB HTV maakt op 9 januari gedurende de Horecava bekend wie de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2002’ mag dragen. Dit gebeurt net als vorig jaar tijdens een feestelijke boottocht door het Amsterdamse havengebied.

Reageer op dit artikel