nieuws

Vaatwasmachine met hoge capaciteit

Horeca

De WT65E doorschuifvaatwasmachine van Electrolux is een nieuwe machine met een geheel digitaal bedieningspaneel en temperatuuruitlezing.De leverancier garandeert een hoge capaciteit en een spoeltemperatuur van 84 graden Celsius tijdens de hele naspoelfase. Daarnaast maakt de nieuwe software het mogelijk om tijdens de programma’s een andere naspoeltemperatuur te hebben. De machine is eenvoudig in gebruik en […]

De WT65E doorschuifvaatwasmachine van Electrolux is een nieuwe machine met een geheel digitaal bedieningspaneel en temperatuuruitlezing.De leverancier garandeert een hoge capaciteit en een spoeltemperatuur van 84 graden Celsius tijdens de hele naspoelfase. Daarnaast maakt de nieuwe software het mogelijk om tijdens de programma’s een andere naspoeltemperatuur te hebben.

De machine is eenvoudig in gebruik en functioneert door de atmosferische boiler onafhankelijk van de waterdruk. Daardoor is de minimaal benodigde waterdruk slechts 0,5 bar. Bij aanschaf van de nieuwe WT65E krijgt men tijdelijk €500,- retour voor de oude machine.

Informatie: Electrolux Professional, Diemen, tel. (020) 569 29 11.

Reageer op dit artikel