nieuws

Cognac en edelstenen

Horeca

De Louis XIII-cognac diamantcollectie onderging een exclusieve verandering. In het hart van de vormgegeven stop van de kristallen Louis XIII-karaf van Baccarat is een amberkleurige diamant van 4 tot 4,75 karaat of van 1,2 tot 1,35 karaat gevat. En voor degenen die graag diamanten dragen biedt Rémy Martin de kristallen karaf aan in combinatie met […]

De Louis XIII-cognac diamantcollectie onderging een exclusieve verandering. In het hart van de vormgegeven stop van de kristallen Louis XIII-karaf van Baccarat is een amberkleurige diamant van 4 tot 4,75 karaat of van 1,2 tot 1,35 karaat gevat. En voor degenen die graag diamanten dragen biedt Rémy Martin de kristallen karaf aan in combinatie met een slanke armband, voorzien van vijftig diamanten.

De diamanten in karafstop én armband zijn amberkleurig en hebben hetzelfde fraaie patina als de Louis XIII Grande Champagne Cognac. De diamanten zijn stuk voor stuk uniek en IGI–gecertificeerd, aldus het cognachuis.

Informatie: Maxxium Nederland, afdeling Verkoop, Amsterdam, tel. (020) 580 68 60, www.remy-martin.com.

Reageer op dit artikel