nieuws

Verantwoord frituurvet

Horeca

Remia breidde haar frituurvetprogramma uit met Frituurvet Gel. ‘Dit is een nieuwe vorm van duurzaam en verantwoord frituren. Uit een markttest is gebleken dat Frituurvet Gel net zo lang meegaat als vast frituurvet’, aldus Remia. Bovendien heeft Frituurvet Gel de positieve eigenschappen van vloeibaar frituurvet, zoals een krokanter eindproduct en een lager smeltpunt. Informatie: Remia, […]

Remia breidde haar frituurvetprogramma uit met Frituurvet Gel. ‘Dit is een nieuwe vorm van duurzaam en verantwoord frituren. Uit een markttest is gebleken dat Frituurvet Gel net zo lang meegaat als vast frituurvet’, aldus Remia.

Bovendien heeft Frituurvet Gel de positieve eigenschappen van vloeibaar frituurvet, zoals een krokanter eindproduct en een lager smeltpunt.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Aftersales Horeca en Grootverbruik, tel. (0900) 23 57 36 42.

Reageer op dit artikel