nieuws

Beursprimeur: Fidelio Suite 8

Horeca

Fidelio Suite 8 is de naam van het nieuwste Micros-Fidelio-pakket, waarvan Van Hessen exclusief distributeur is binnen de Benelux. Dit systeem is gebaseerd op Windows en draait onder een stabiele Oracle-database. Het biedt tal van mogelijkheden voor zowel reserveringen als voor de sales- en banquetingafdeling.Het systeem is modulair op te bouwen, waardoor de klant ook […]

Fidelio Suite 8 is de naam van het nieuwste Micros-Fidelio-pakket, waarvan Van Hessen exclusief distributeur is binnen de Benelux.

Dit systeem is gebaseerd op Windows en draait onder een stabiele Oracle-database. Het biedt tal van mogelijkheden voor zowel reserveringen als voor de sales- en banquetingafdeling.Het systeem is modulair op te bouwen, waardoor de klant ook alleen voor de sales/banqueting-module kan kiezen.

Deze is heel geschikt voor congres- en evenementencentra. De ondernemer heeft in dat geval wel de beschikking over een factureringsmodule. Het systeem werkt met een centrale database, waardoor men op ieder moment over de gewenste informatie kan beschikken zonder verschillende programma’s te raadplegen. Voor het samenstellen van lijsten en rapporten wordt Crystal Reports gebruikt.

Verdere mogelijkheden van Fidelio Suite 8 zijn on-linereserveringen via internet, de eigen website of via andere kanalen. Deze zijn aan Fidelio Suite 8 te koppelen. Andere voordelen van het systeem zijn volgens Van Hessen de eenvoudige configuratie, gebruiksvriendelijk en geen downtime voor de night audit.

Er is een volledige integratie met Microsoft Office-producten. Voor de salesafdeling betekent dit bijvoorbeeld dat contacten en activiteiten die gebruikt worden in Fidelio Suite 8 ook zichtbaar zijn in Microsoft Outlook.

De eerste installatie van Fidelio Suite 8 zal in het eerste kwartaal van 2003 plaatsvinden in Oss bij viersterrenhotel De Weverij en restaurant Cordial.

Info:
Van Hessen
Ridderkerk
(0180) 44 28 00
www.vanhessen.nl
info@vanhessen.nl

Reageer op dit artikel