nieuws

Beursprimeur: Horeca-softwareprogramma TCPos

Horeca

W. Brand Afrekenapparatuur introduceert het in Zwitserland ontwikkelde horeca-softwareprogramma TCPos, waarvan de Zoetermeerse firma de vertegenwoordiging heeft verworven voor Nederland. Dit programma is geschikt voor Windows 2000, NT, XP, Unix en sinds enige tijd ook Linux. TCPos wordt geleverd inclusief een uitgebreid backoffice-systeem, eventueel op afstand te besturen. Allerlei koppelingen zijn mogelijk, zoals met diverse […]

W. Brand Afrekenapparatuur introduceert het in Zwitserland ontwikkelde horeca-softwareprogramma TCPos, waarvan de Zoetermeerse firma de vertegenwoordiging heeft verworven voor Nederland.

Dit programma is geschikt voor Windows 2000, NT, XP, Unix en sinds enige tijd ook Linux. TCPos wordt geleverd inclusief een uitgebreid backoffice-systeem, eventueel op afstand te besturen.

Allerlei koppelingen zijn mogelijk, zoals met diverse hotelreserveringsprogramma’s, tapregistratie, drankenautomaten, debitcardsystemen, tijdregistratie, Symbol- en Orderman-handhelds.De IBM touchscreen-pc type 4695 met Gastrofix Classic-software blijft in het assortiment en wordt op de Horecava aangeboden voor een aantrekkelijke prijs, ook in combinatie met handhelds.

Info:
W. Brand AfrekenapparatuurZoetermeer(079) 316 67 99www.wbrand.nlinfo@wbrand.nl

Reageer op dit artikel