nieuws

Ready-to-portion groenten

Horeca

Bonduelle introduceert een nieuw concept diepvriesgroenten onder de naam Ready-to-portion. Dit zijn beetgare minute groenten die op smaak zijn gebracht met een coating van plantaardige vetstof en basiskruiden (peper, zout en/of nootmuskaat). De producent heeft met dit concept ook rekening gehouden met natrium- en energiebeperkte diëten. Deze Ready-to-portion groenten zijn geschikt voor (snack)menu’s, ze zijn […]

Bonduelle introduceert een nieuw concept diepvriesgroenten onder de naam Ready-to-portion. Dit zijn beetgare minute groenten die op smaak zijn gebracht met een coating van plantaardige vetstof en basiskruiden (peper, zout en/of nootmuskaat). De producent heeft met dit concept ook rekening gehouden met natrium- en energiebeperkte diëten. Deze Ready-to-portion groenten zijn geschikt voor (snack)menu’s, ze zijn direct te portioneren en te bereiden.

In de speciale brochure, die is op te vragen via onderstaand telefoonnummer, staat alles over deze nieuwe range groenten.

Informatie: Bonduelle Food service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel