nieuws

Hotelketen Hampshire meldt weer aanwinst

Horeca

De snel groeiende hotelketen Hampshire Hospitality & Leisure heeft er weer een aanwinst bij. Sinds kort wappert de Hampshirevlag op de Veluwe, net buiten Elspeet.

Landgoed Stakenberg heeft zich namelijk begin deze maand aangesloten bij de keten en gaat nu door het leven als een Hampshire Inn. Het hotel beschikt over 36 comfortabele kamers, waarvan één suite. Daarnaast beschikt Hampshire Inn – Landgoed Stakenberg over een Grand Café, een luxe lounge en een restaurant.

‘Landgoed Stakenberg past perfect bij Hampshire’, meldt Etienne Verkerk, algemeen directeur van Hampshire Hospitality & Leisure. ‘De persoonlijke aandacht van de gasten staat voorop en je voelt de warme Hampshire-sfeer direct bij binnenkomst’.

De keten telt momenteel 27 aangesloten hotelbedrijven. De hotelgroep Hampshire Hospitality & Leisure werd opgericht in 2001.

Landgoed Stakenberg heeft zich namelijk begin deze maand aangesloten bij de keten en gaat nu door het leven als een Hampshire Inn. Het hotel beschikt over 36 comfortabele kamers, waarvan één suite. Daarnaast beschikt Hampshire Inn – Landgoed Stakenberg over een Grand Café, een luxe lounge en een restaurant.

‘Landgoed Stakenberg past perfect bij Hampshire’, meldt Etienne Verkerk, algemeen directeur van Hampshire Hospitality & Leisure. ‘De persoonlijke aandacht van de gasten staat voorop en je voelt de warme Hampshire-sfeer direct bij binnenkomst’.

De keten telt momenteel 27 aangesloten hotelbedrijven. De hotelgroep Hampshire Hospitality & Leisure werd opgericht in 2001.