nieuws

Aanhouding in zaak ‘dobbelschietpartij’ in Tilburg

Horeca

De Tilburgse politie heeft zondagavond in Rotterdam een 24-jarige Tilburger aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in een café aan de Zuid Oosterstraat in Tilburg op zondagmorgen. Een 35-jarige Tilburger kwam hierdoor om het leven.

Aanleiding voor de schietpartij is volgens de politie een ruzie tijdens het dobbelen. De 35-jarige Tilburger raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Een 34-jarige Tilburgse vrouw werd in het ziekenhuis opgenomen met een schotwond. Zij is buiten levensgevaar.

Aanleiding voor de schietpartij is volgens de politie een ruzie tijdens het dobbelen. De 35-jarige Tilburger raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Een 34-jarige Tilburgse vrouw werd in het ziekenhuis opgenomen met een schotwond. Zij is buiten levensgevaar.

Reageer op dit artikel