nieuws

Bar voor winkelhatende mannen in Hamburg

Horeca

Wat doe je als je man geen zin meer heeft om te winkelen? In het Duitse Hamburg hebben ze iets gevonden op deze prangende vraag. De Nox Bar, ook wel ‘Männergarter’ genaamd. Winkelhatende mannen krijgen er voor € 10,- een naamplaatje, twee biertjes en een warme maaltijd.

Het concept is eenvoudig. In de Nox Bar kunnen vrouwen tegen betaling hun mannen op zaterdag tot zes uur ’s avonds achterlaten. De mannen hebben in de Nox Bar toegang tot spelcomputers, ze hebben een tv-scherm waarop ze voetbalwedstrijden kunnen zien en er is zelfs een mogelijkheid een cursus doe-het-zelf te volgen.

In de eerste week na de opening ontving de Nox Bar twintig mannen. Een week later waren dat er 27.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel