nieuws

Belastingdienst aanwezig op landelijke Startersdag

Horeca

Op zaterdag 1 november aanstaande organiseert de Kamer van Koophandel in samenwerking met onder meer de Belastingdienst voor de tweede maal de landelijke Startersdag. Op 26 locaties in het land kan iedereen zich laten informeren over alle aspecten bij het starten van een onderneming. De Belastingdienstvindt het belangrijk om de starters goed te informeren over de fiscale consequenties van het opstarten van een onderneming.

Bezoekers kunnen bij de stands van de Belastingdienst op de infomarkt terecht voor allerlei informatie over belastingzaken die bij het starten van een onderneming van belang zijn, zoals: Wanneer kom ik in aanmerking voor de startersaftrek? Waaraan moet mijn administratie voldoen? Hoe werkt deelektronische winstaangifte?

Op een aantal locaties verzorgt de Belastingdienst ook workshops waar deze onderwerpen uitgebreid aan de orde komen.

Op de internetsite van de kamer van koophandel, www.kvk.nl kan men zich aanmelden voor deze Startersdag.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel