nieuws

Breedbek-douches maken Scandic hotel compleet

Horeca

Een gewoon zwembad is al geen alledaagse voorziening voor een hotel, maar als dat bad dan ook nog eens thermaal water bevat, dan heb je echt iets bijzonders in huis. Het Scandic Hotel Sanadome Nijmegen, pal naast het Canisius Ziekenhuis, heeft sinds vorige week zo’n thermaal buitenbad in gebruik genomen.

Oppervlakte: 340 vierkante meter. Het water wordt uit een natuurlijke bron 700 meter diep uit de grond omhoog gepompt. Een binnenbad was er al bij Sanadome.

Het buitenbad is uitgerust met whirlpools, bruis- en massagebanken, jetstreams, bruisplaten, een waterval, breedbek-douches en manueel bedienbare onderwater massagestralen.De baden zijn behalve voor hotelgasten ook voor daggasten toegankelijk. De bouw van het buitenbad heeft een half jaar geduurd. Totale kosten: ruim één miljoen euro.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel